Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2015 02:06 - Хотел Елит 2 Слънчев бряг - апартаменти под наем до Какао бийч
Автор: elit2 Категория: Туризъм   
Прочетен: 811 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Сезонно намаление в Слънчев бряг

image

Този сезон българите могат да бъдат доволни от решението на хотелиерите в Слънчев бряг, които намалиха цените с повече от 30%. Така една нощувка на човек ол инклузив в четиризвезден хотел не излиза повече от 38 евро. Освен на ниски цени, можем да разчитаме и на удължен срок за записване.

Хотелиерите обещават още безплатна почивка на всеки един, който докаже и се обоснове с факти, че един гръцки курорт е много по- добър от българския Слънчев бряг. И все пак да бъдем реалисти- нито един гръцки плаж или бунгало, където най- често почиват нашенци, не може да се сравнява както по отношение на цени, така и по отношение на хотелски лукс, каквито се предлагат в най- известния български курорт Слънчев бряг. Можем да сравним дори и 40 градусовите температури в Гърция с нашия къде къде по- благоприятен черноморски климат.

 

Всичко това се прави с цел, за да убедят българите да се върнат по родните курорти и най- вече да се уверят, че Слънчев бряг не е само за чужденци и всеки наш турсит ще може да получи 20 % по- ниска цена от цената на чуждестранните туристи, наред с всички останали отстъпки.

Засега се очаква броя на чуждестранните гости в Слънчев бряг да достигне над 300 000 души и над 220 000 нашенци. Броят на почиващите в родния ни курорт българи за радост се е увеличил спрямо миналата и по- миналата година. Все още някои предпочитат за почивка курортите извън граница, като голяма част от тях в съседна Гърция. Но въпреки това, заради намаленията тази година, значително нараства броя на запазените от българи места в един от най- красивите черноморски комплекси Слънчев бряг, а наред с него и Свети Влас. Това е още едно доказателство, че Слънчев бряг си остава най- предпочитаното и красиво място за отдих и развлечения. 
www.elit2bg.com 
n to interfere with SmartVideo. Please add this url to adblock whitelist.","calculating":"Calculating","waiting":"Waiting","will_start_buffering_when_initialized":"Will start buffering when initialized","will_start_playing_when_initialized":"Will start playing when initialized","completed":"Completed","buffering_stalled":"Buffering is stalled. Will stop.","stopped":"Stopped","hr":"Hr","min":"Min","sec":"Sec","any_moment":"Any Moment","popup_donate_to":"Donate to","extension_id":null},"prefs":{"desktopNotification":true,"soundNotification":true,"logLevel":0,"enable":true,"loop":false,"hidePopup":false,"autoPlay":false,"autoBuffer":false,"autoPlayOnBuffer":false,"autoPlayOnBufferPercentage":42,"autoPlayOnSmartBuffer":true,"quality":"default","fshd":false,"onlyNotification":false,"enableFullScreen":true,"saveBandwidth":false,"hideAnnotations":false,"turnOffPagedBuffering":false}}">



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elit2
Категория: Туризъм
Прочетен: 7852
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930